Kul att veta om djur och leksaker!

Tuesday, January 02, 2007

Besök Djurtema på husdjursmässan i Sollentuna

Vår monter finner du vid stora stråket, inte långt från det populära caféet.

Så här presenterar arrangören mässan:

Välkommen till Husdjursmässan
Välkommen den 4-7 januari 2007 till husdjursfesten i Sollentuna.Nu är det dags att boka in datumet för den populära Husdjursmässan i Sollentuna! Att komma hit har blivit en tradition för många i och runt Stockholm, men även långväga besökare har mässan som utflykts- eller tävlingsmål.

Den uppskattning och glädje vi ser hos våra besökare är det som sporrar oss i vårt arbete! Vi vet att både barn och äldre personer mår bra av sällskapsdjur och Sverige är ett av de länder med flest husdjur per invånare.

Våra sällskapsdjur blir en del av familjen och bidrar starkt till att upprätthålla den sociala kontakten utåt, men det finns tyvärr även en baksida på detta - djur som far illa! Tidningsrapporter den senaste tiden har belyst detta med obehaglig klarhet.

Därför vill vi fortsätta att hävda att ett husdjursinköp måste vara väl genomtänkt, hela familjen kommer att bli involverad och den nya familjemedlemmen kommer att finnas med er under många år.

Det är därför inte tillåtet att sälja levande djur på mässan; vi försöker stävja spontaninköp av levande varelser. Du kan prata med olika uppfödare och de tar gärna mot en intresseanmälan från dig och de organisationer som finns med på mässan berätta gärna mera om detta.

Ett husdjur ger oss så mycket av kärlek, sällskap, glädje och trygghet - låt oss ge detta tillbaka till dem!

Mer information på http://www.sollentunaexpo.se/exponova.asp?ID=3105

Magnus Agerberg
Djurtema
Tel. 08-511 727 88
http://www.djurtema.se
info@djurtema.se

coach

0 Comments:

Post a Comment

<< Home