Kul att veta om djur och leksaker!

Wednesday, January 17, 2007

Första riktiga mässan

Husdjur 2007

Denna blandning av leksaker, presentartiklar, djurtillbehör och foder. Vi märkte i alla fall att vår monter väckte stort intresse.

Alla som är intresserade av smådjur och som kunnat komma ifrån besökte säkert husdjursmässan i Sollentuna strax efter nyår.
Barnfamiljer, ungdomar och många andra som är intresserade av kaninhoppning, agility, minicirkus och andra sammanhang där husdjur spelar en stor roll.

Själva var vi där för första gången med egen monter med djurtema. Det gick alldeles utmärkt.
Det som gick bäst var som vanligt Schleich hästar och bondgårdsdjur.
Vi tog också med plädar och kuddar med hundmotiv samt figurer från Sandicast som hund, katt, kanin och iller som motiv, naturtroget målade.

Hundben och foderblandningar för smådjur gick även bra.

Modellhästar från Breyer väcker ofta stort intresse, vi vet att många får en ny chans att köpa dessa välgjorda pållar genom oss, de är svåra att hitta för samlare då de söker i en vanliga leksaksaffär.

I montern bredvid såldes också Schleich men mer vilda djur från Afrika samt smurfar, eller smurfer som de gärna kallar sig själva i serierna.

Aningen överambitiöst kanske då vi hade med hela femton flyttkartonger med leksaker och zooartiklar, men det var det värt. Vi hade jättekul trots allt slit.

Näst år blir det säkert ett mer renodlat utbud med färre varor. Inga tunga bord och mindre komplicerade ljusramper att skruva ihop.

Smurf på er önskar
Magnus och Anna-Karin
Djurtema

Ni har väl sett vår nya hemsida.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home