Kul att veta om djur och leksaker!

Monday, June 04, 2007

Temadag med smycken

Unicorn Design gör ett besök

Det är extra roligt när man kan presentera nyheter, t o m en världsnyhet, som att du kan få ditt favoritdjur som en del av ett örhänge eller halsband.

Den 2/6 hade vi besök av Unicorns representant som tillverkar och säljer handgjorda smycken i gammal stil med bland annat djurfigurer, dvs smycken med djurtema och en hel del andra motiv.

Vi har länge tänkt ta med något i vårt sortiment som är accessoarer, dvs. tillbehör till kostym eller klänning. Man brukar tala om handskar, bälten, skor, halsdukar, scarfar, smycken, klockor eller hattar som kompletterar resten av klädseln och på så sätt skapar en helhet eller personlighet. Här talar vi om unika smycken.

Sänd till oss ett fotografi som underlag för konstnärinnan, som sedan exakt på en gjuten smyckesmall emaljerar bilden så att det liknar t ex ett marsvin som du har (eller har haft).

Det går lika bra med hund, katt, eller fågel, det finns mallar för de flesta djur, många mallar är kanske över 100 år gamla. Spindlar, ödlor, illrar och fjärilar, listan kan bli lång på djurfigurer som de har samlat från hela världen.

Lägg sedan till halvädelstenar eller kristaller så blir ditt halsband och matchande örhänge riktigt vackert. Med ditt djur som avbildas kan du vara säker på att inte någon du möter har ett likadant.

Hör av dig så berättar vi mer om hur det går till!

hälsningar
Anna-Karin Agerberg
info@djurtema.se

0 Comments:

Post a Comment

<< Home